Serre

Serre

Een serre aan laten bouwen doet u niet zomaar, daar heeft u goed over nagedacht. Het kan zijn dat u meer ruimte wilt, maar vooral meer licht is natuurlijk de grootste reden waarom mensen voor een serre kiezen. Met een serre kunt u extra genieten van zowel uw woning als uw tuin. Zelfs in de winter kunt u heerlijk in uw tuin zitten! Althans, dat is de beleving. U creëert niet alleen meer ruimte, maar ook meer woongenot. Een heerlijke plek om te ontspannen in uw eentje of met bezoek.

De juiste vorm

Serres zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt een serre laten ontwerpen door uw uitbouw bedrijf of kijken of de serres die zij bouwen iets voor u zijn. Vaak hebt u al een idee en uiteraard moet de serre aan uw huis en tuin passen. U kunt variëren in vorm en grootte en kijk ook welke kanten u op kan met het dak van uw serre. Wilt u een gesloten dak of mag daar ook licht door heen komen? Wilt u een plat dak of V-dak? Bestel onze gratis offertes om meer mogelijkheden te ontdekken.

Soorten serres

Bij het aanbouwen van een serre kunt u kiezen voor drie verschillende serres: houten, kunststof of aluminium. Elk van deze materialen heeft zijn eigen eigenschappen en uitstraling. Zo ziet u vaak houten serres bij klassieke of landelijke woningen. Deze hebben de meest natuurlijke uitstraling. Kunststof en aluminium ogen strakker, maar als u kiest voor kunststof en toch het natuurlijke uiterlijk van hout wilt, kiest u voor kunststof kozijnen met een houtachtig uiterlijk. Aluminium is een sterk maar licht materiaal. Wanneer u veel raam en weinig raster wilt is aluminium een goede keuze omdat dat veel glas kan dragen met weinig materiaal.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Uitbouw offerte check