Prefab uitbouw

Prefab uitbouw

Prefab uitbouw is een manier van bouwen waar efficiëntie voorop staat. Losse onderdelen worden van te voren geprepareerd waardoor de montering veel sneller gaat. Bij prefab uitbouw wordt gewerkt volgens een strak schema en krijgt u vaak ver van te voren al een startdatum. Daarna kunt u uitgaan dat d uitbouw volgens het strakke plan wordt gerealiseerd. Op deze manier is het mogelijk om uw uitbouw in vijf dagen te realiseren!

Proces

Zoals bij elke andere uitbouw zullen eerst de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd worden. Eventueel graafwerkzaamheden worden verricht en de nodige fundering, riolering, bedrading zal worden aangelegd. Als nodig wordt er metselwerk, stukadoorswerk of werk aan leidingen worden verricht. Dit is de laatste stap in de voorbereiding. Wanneer dit is afgerond en uw woning klaar is voor het monteren van de prefab elementen zullen deze worden aangebracht. Kant en klare onderdelen worden neergezet en bevestigd. Dit laatste gaat zo snel dat uw aanbouw er staat voor u er erg in hebt!

De voordelen van prefab bouwen

Het grootste voordeel is natuurlijk dat u veel minder tijd kwijt bent aan het realiseren van uw uitbouw. De overlast van rondlopende monteurs in uw huis zal daarom minimaal zijn. Ook door de bouwelementen in de fabriek te laten maken bespaart u niet alleen arbeidsuren op de bouwplaats, ook de materiaal kosten zullen lager zijn door massale inkoop. Hierdoor kunt u flink wat kosten uitsparen. Ook is het mogelijk om uw eigen ontwerp prefab te laten leveren, dus er is ruimte voor uw persoonlijke wensen. Wilt u toch uw aanbouw zelf bouwen, dan kunt u prefab elementen bestellen en de bouw zelf uitvoeren.

Kijk in onze vrijblijvende offertes welke mogelijkheden er zijn op het gebied van prefab fabriceren en welke voordelen dat voor u kan opleveren.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Uitbouw offerte check